4.6.07

Idag gick alltså brännbollsturneringen av stapeln.

Först mötte vi ett ihopplockat lag med olika teckenspråkstolkar. De krossade vi ganska rejält med nåt i stil med 13-50 (i runda slängar).

Sen mötte vi det intressanta laget bestående av Journalister. Eftersom att de tydligen alltid brukar vinna så var vi lite rädda. Men vi krossade dom också, 63-40 nånting till oss.

Sedan efter lunch skulle vi möta Personallaget. De vann vi också mot (kommer inte ihåg siffran).

Sedan följde final mot laget från Allmäna linjen. En VÄLDIGT spännande match. En tjej i allmäna laget var mongo och skulle provocera oss när vi var innelag. Hon skrek konstant i 12 minuter; "FÖÖÖÖÖÖÖRSTTTAAAA KOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEENNN"
typ så...
Vi blev sjukt förbannade, vilket självklart var hennes mål. Vi försökte att ignorera henne, men jag själv inklusive några till passade på att tackla till henne när vi skulle springa förbi henne (hon stod nämligen ivägen mellan första och andra konen).
Det hela slutade till vår fördel ändå. Matchen avslutades med 44-42 till oss (Tack Viktor för att du lyckades varva och sträckte ditt lår).
SJÄLVKLART vann vi hela turneringen. Hur kunde det annars ha gått med kostymer som våra, och med krafter som var över det mänskliga!


No comments: